Kontio Motors GreenBear Pink

Kontio Motors GreenBear Pink

Kontio Motors
9104.95EUR
Alv 25.5%
Tuotetiedot
TuotenroKMGB03
Saatavuus Varastossa
Paino493kg
Moottorin teho3200W
Ajomatka yhdellä latauksella112km
Maksiminopeus45km/h
Ominaiskulutus91Wh/km
Akku7kWh litium
Akun maksimi latausaika6,5h
KokonaismitatP2615 x L1402 x K1640mm
Rengaskoko145/60R13
Kustannus0,91€/100km
Laskettu 0,1 € kW sähkön hinnalla
VarusteluLämmityslaite, laminoitu tuulilasi, LED-päiväajovalot, keskuslukitus, digimittaristo, sähköikkunat, 9" multimedia-näyttö
Ajoneuvon takuu12kk
Akun takuu6kk

Kontio GreenBear - kompakti ja ympäristöystävällinen täyssähköinen mopoauto

Kontio GreenBear on moderni täyssähköinen L6e -luokan mopoauto, joka on suunniteltu nuorekkaalle ja aktiiviselle kuljettajalle. Tyylikäs ulkomuoto, ketterä ajettavuus, helppo hallittavuus sekä 45km/h huippunopeus tekevät GreenBearista erinomaisen valinnan niin kaupunkiajoon kuin pidemmillekin matkoille.

Tehokasta ja luotettavaa sähkövoimaa

GreenBearin sydämenä toimii tehokas sähköinen voimansiirtojärjestelmä, jonka yhteydessä oleva vahva 7kWh litiumakku tarjoaa pitkän toimintamatkan yhdellä latauksella. Voit siis ajaa huoletta tietäen, että virtaa riittää.

Tilava ja monipuolinen sisustus

GreenBearin sisustus on suunniteltu maksimoimaan mukavuus ja tilankäyttö. Tilaa on riittävästi sekä matkustajille että tavaroille, ja suuri takakontti tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet järkevään säilytysratkaisuun – sopii mainiosti esimerkiksi harrastusvälineille.

Turvallisuus ja älykäs teknologia

GreenBear on varustettu edistyksellisillä turvajärjestelmillä ja älykkäällä teknologialla, jotka parantavat ajoturvallisuutta ja tekevät ajokokemuksesta entistä mukavamman. Tämä täyssähköinen mopoauto on ympäristöystävällinen ja kustannustehokas ratkaisu kaupunkiliikkumiseen.

Valitse tyylikäs ja kestävä vaihtoehto

Kontio GreenBear yhdistää nuorekkaan energian ja ekologisuuden ainutlaatuisella tavalla. Aja modernisti ja vastuullisesti – GreenBearilla matkasi on sekä tyylikäs että ympäristöystävällinen.

Toimituskulut: 295 € (sis. ALV)

Mopoauton kuljettamiseen tarvitset aina ajokortin (AM121,B)

Viimeksi katsotut tuotteet